Chilli Mobil


Annonselenke

Nøkkelinfo:

Data: 1 GB/Mnd
Nettverk:Telia
Fart: Inntil 100 Mbit/s
Ringetid:Fri
SMS: Fri
Data rollover:Ja
Inkl. bruk i EU/EØS:Ja

Kontaktinfo:

Adresse: St. Jakobs plass 9, 5008 Bergen

Nettsted: https://www.chilimobil.no/

Telefon: 915 02 445

Åpningstider:

Mandag – Fredag 0900 – 1700

Lørdag: Stengt

Søndag: Stengt

Siden de ble grunnlagt i 2011, har mobilselskapet Chilli Mobil gjort det de kan for å tilby billige abonnementer til kundene sine. Ønsket deres var å utfordre de store leverandørene i Norge til å senke prisene sine. Chilli Mobil var også det første norske mobilselskapet som introduserte Fri Data. 24. mai 2018 kunne kundene altså velge et abonnement som ga dem ubegrenset data. 26. februar 2020 kunne Chilli Mobil også skryte av å være den første leverandøren som kunne en heldigital e-Sim-løsning.

Abonnementer og priser

Chilli Mobil tilbyr mange forskjellige abonnementer, og de har alle noen fellestrekk. Har du et abonnement hos dem får du blant annet data rollover, fri taletid og SMS og MMS. I tillegg har de ingen bindingstid.

Chilli 2 GB

Dette abonnementet er en nyhet hos Chilli Mobil. De har doblet datamengden fra 1 GB til 2 GB inkludert per måned. Her får du også bruke telefonen i EU og EØS på samme måte som i Norge. Abonnementet er beregnet på de som ikke bruker så mye data i måneden, og lar deg ta med overskuddet over til neste måned. Dette abonnementet er altså for de som vil betale lite, men ha alt inkludert. Abonnementet Chilli 2 GB koster 149 kroner per måned.

Chilli 5 GB

Også dette abonnementet har økt tilbudet til kundene sine. Uten å heve prisen har Chilli Mobil økt datamengden fra 4 GB hver måned til 5 GB. Dette er et godt alternativ til ungdommen i huset. Bruk i EU og EØS koster ikke mer enn i Norge, og abonnementet koster 199 kroner i måneden.

Chilli 15 GB

Abonnementet som pleide å tilby 10 GB hver måned har nå økt til 15 GB. Dette kan du også bruke i EU og EØS på samme måte som i Norge. For dette abonnementet må du betale 249 kroner hver måned.

Dekning

Chilli Mobil tilbyr den samme dekningen som Telia. Det betyr at du som kunde får et stabilt nettverk med god dekning. I tillegg har de også et landsdekkende 4G-nettverk, og kan tilby 5G mange steder. Om mobilen din støtter 5G, kan du benytte deg av det.

Fordeler

– Egen app hvor du har oversikt over forbruket ditt, og kan enkelt bytte abonnement selv
– Gode priser
– Abonnementer med Fri Data
– God oversikt over hvor mye data du kan trenge på nettsidene deres
-Strømavtale med Kraftriket

Ulemper

– Ingen store kundefordeler
– Abonnementene inkluderer ingen tjenester

Tjenester

Chilli Mobil tilbyr ikke noen ekstra tjenester som for eksempel Spotify eller Netflix. De har derimot en kundefordel som kan være interessant. Om du har et abonnement hos Chilli Mobil, får du nemlig en fastpris på 49 kroner hos strømselskapet Kraftriket, i tillegg til en spotpris på 1,5 øre per kwh.


Annonselenke