Om oss

Denne nettsiden er til for deg som ønsker å finne et mobilabonnement som passer deg og dine behov. Vår tjeneste lar deg sortere og finne for eksempel de billigste mobilabonnementene, de mest mest data eller som har best dekning.

Mobilabonnement.com selger ikke mobilabonnement. Vi gir deg kun informasjon om de ulike teleselskapene og tjenestene dem tilbyr.

En av de største fordelene med å bruke mobilabonnement.com er vårt fokus på å gjøre det enkelt og trygt å sammenligne mobilabonnement. Tjenesten er nøytral og uavhengig, og viser alltid de beste tilbudene fra ulike mobiloperatører. Forbrukere kan dermed være sikre på at de finner den beste abonnementspakken til den laveste prisen.

Er tjenesten gratis?

Ja, tjenesten er gratis. Vi gjør deg allikevel oppmerksom på at for noen selskaper mottar vi provisjon dersom du kjøper en mobiltelefon eller abonnerer på et nytt abonnement.

Spørsmål og forslag

Vårt formål er å gjøre det så lett som mulig for forbrukere å ta et godt og informert valg av mobilabonnement. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har noen forslag til hvordan vi kan gjøre tjenesten bedre.

Om Bedriften

Mobilabonnement.com driftes og eies av Leading Web Solutions A/S
Organisasjonsnummer: 996 532 925
Adresse: Øvre Strandgate 116 0301, 4005 Stavanger