Fjordkraft


Annonselenke

Nøkkelinfo:

Data: 1 GB/måned
Nettverk:Telenor
Fart: Teoretisk inntil 300 Mbit/s
Ringetid:Fri
SMS: Fri
Data rollover:Ja
Inkl. bruk i EU/EØS:Ja

Kontaktinfo:

Adresse: Folke Bernadottes vei 38, 5147 Fyllingsdalen

Nettsted: https://www.fjordkraft.no/

Telefon: 23006100

Åpningstider:

Mandag–fredag: 8–18

Lørdag og søndag: Stengt

De aller fleste har hørt om Fjordkraft før, og nå har den kjente strømleverandøren også lansert mobilabonnementer. Fjordkraft har levert billig strøm på en landsdekkende basis siden de ble etablert i 1996, og er i dag en del av Elmera Group.

Abonnementer og priser

Fjordkraft har flere ulike abonnementspakker, med egne alternativer for de som er under 30 år og for de som er strømkunder. I tillegg kan du legge til familiemedlemmer i abonnementet ditt, slik at du bare får én regning og har full oversikt. Alle abonnementene kommer med fri bruk i EU og EØS, i tillegg til data rollover.

Ikke strømkunde

Selv om du ikke er strømkunde hos Fjordkraft, betyr ikke det at du ikke kan få et mobilabonnement til en god pris. Her kan du velge mellom pakker med 1 GB inkludert i prisen per måned, til pakken med 10 GB inkludert per måned. Den billigste pakken gir deg 1 GB, og koster 119 kroner i måneden.

Strømkunde

Er du strømkunde hos Fjordkraft og ser etter et billig mobilabonnement, kan dette være et godt alternativ. Som strømkunde kan du velge abonnementet med samme navn, og få en bedre pris enn du ellers ville fått for den samme pakken. Du får dessverre ikke noe rabatt på den billigste pakken, men på den med mest data per måned, 10 GB, kan du spare 50 kroner. Det billigste alternativet koster også 119 kroner som strømkunde, og inkluderer 1 GB per måned.

Mobil Ung

Dette er abonnementet for kunder under 30 år. Her får du de samme pakkealternativene som under de andre kategoriene, men til en litt lavere pris. Med Mobil Ung får du også noen ekstra fordeler, som datakontroll og dobbel feriedata.

Datakontroll hindrer deg i å bruke mer data enn det som er inkludert i abonnementet ditt uten at du er klar over det. Bruker du opp all dataen din en måned, får du tilbud om å kjøpe en datapakke eller vente til neste måned når du får mer. Du kan imidlertid ikke fortsette bruken som før, og unngår dermed uhyggelig overraskelse på neste regning.

Dobbel feriedata gir deg dobbelt så mye mobildata tre ganger i året. I april, juli og desember kan du bruke dobbelt så mye data uten å måtte betale ekstra. Med Mobil Ung koster det billigste alternativet også 119 kroner per måned, og inkluderer 1 GB i måneden.

Dekning

Kunder hos Fjordkraft får den samme dekningen som Telenor-kunder, og Fjordkraft legger ingen begrensninger på hastigheten. Det betyr at du får det som er tilgjengelig, og til og med 5G om du har en telefon som støtter det.

Fordeler

-Billigere pris om du er strømkunde
-Dobbel feriedata om du er under 30 år
-Data rollover

Ulemper

-Hvis du ikke er under 30 år, er det ikke mange fordeler med abonnementene
-Ingen rabatt for strømkunder hvis du velger det billigste abonnementet

Tjenester

Fjordkraft tilbyr ingen ekstra tjenester.


Annonselenke