Gudbrandsdal Energi Mobil


Annonselenke

Nøkkelinfo:

Data: 1 GB i måneden
Nettverk:Telenor
Fart: Inntil 100 Mbit/s
Ringetid:Ubegrenset
SMS: Fri
Data rollover:Ja
Inkl. bruk i EU/EØS:Ja

Kontaktinfo:

Adresse: Strandgata 39, 2640 Vinstra

Nettsted: https://www.gemobil.no/

Telefon: 61 29 47 00

Åpningstider:

Mandag–fredag: kl. 08:00–15:15

Fredag: kl. 08:00–15:15

Lørdag og søndag: Stengt

I 2019 lanserte Gudbrandsdal Energi et eget mobilselskap som de kalte Gudbrandsdal Energi Mobil, eller GE Mobil. Gudbrandsdal Energi begynte som en lokal strømleverandør som var opptatt av at kundene ikke skulle behøve å betale for mye, og ha god kundeservice. Med denne filosofien ble de en utfordrer for de landsdekkende strømleverandørene, og Gudbrandsdal Energi ble til et husholdningsnavn.

Selskapet tok med seg den filosofien da de startet opp pilotprogrammet til GE Mobil. Dette bestod av et knippe kunder som gjorde at de fikk testet seg fram før den nasjonale lanseringen i mars 2019.

Abonnement og priser

Abonnementene til GE Mobil er delt inn i kategorier som gjør det enkelt å finne det som passer best for deg. Når du har valgt en kategori, kan du tilpasse hvor mye data du vil ha inkludert i pakken, slik at du ikke trenger å betale for mer enn du bruker. Ubegrenset taletid og gratis SMS og MMS er også inkludert i alle pakkene.

Leve

Abonnementet Leve passer for de fleste. Her får du fri roaming i EU/EØS, selv om det er begrenset til 20 GB i måneden, data rollover, og et valg om hvor mye data du vil ha i pakken din. Du kan velge fra 1 GB til 100 GB i måneden. Det billigste alternativet, som inkluderer 1 GB, koster 129 kroner per måned.

Leve Ung

Dette abonnementet er laget for barn og ungdom. Det må bestilles av en person over 18 år, og det administreres av eier på Min Side. Med dette abonnementet er barn og ungdom beskyttet mot å dukke opp i nummeropplysninger, samt mot forbruk som kan gi ekstra kostnader. Leve Ung kommer også med et utvalg av datapakker, fra 1 GB i måneden, opptil 15 GB i måneden. Det billigste alternativet, med 1 GB inkludert, koster også 129 kroner per måned.

Dekning

Med GE Mobil får du full Telenor-dekning. Det betyr at du får full 4G-dekning over nesten hele landet. I løpet av 2024 håper Telenor å tilby også 5G på en landsdekke

Fordeler

-Gode priser
-Mange tilbud om datapakker, slik at alle kan finne noe som passer
-Full kontroll på Min Side
-Årlig rabatt om du også er strømkunde

Ulemper

-Nettsidene er stort sett orientert rundt strømselskapet, så det er enkelt å forville seg vekk fra temaene som er relevante for deg som mobilkunde
-Ikke mange abonnementer å velge mellom
-Ingen kundefordeler med mindre du er strømkunde i tillegg

Tjenester

Stadig flere telefonleverandører tilbyr kundefordeler og tjenester, og GE Mobil er ikke noe unntak. Er du allerede strømkunde hos Gudbrandsdalen Energi, får du fra 120 kroner i årlig rabatt. Ellers er det ingen kundefordeler med mindre du er strømkunde i tillegg. De tilbyr heller ingen tilleggstjenester.


Annonselenke