Happybytes


Annonselenke

Nøkkelinfo:

Data: 1 GB/mnd
Nettverk:Telenor
Fart: Inntil 300 Mbit/s
Ringetid:Fri
SMS: Fri
Data rollover:Nei
Inkl. bruk i EU/EØS:Ja

Kontaktinfo:

Adresse: Hvamstubben 14, 2013 Skjetten

Nettsted: https://happybytes.no/

Telefon: Nei

Åpningstider:

Mandag–Fredag: Fra kl. 09 til 17

Lørdag og søndag: Stengt

Hvis du er på jakt etter et nytt mobilabonnement, kan Happybytes være verdt å sjekke ut. De er ikke like kjent som mange av konkurrentene sine, men er likevel ikke noe mindre konkurransedyktige av den grunn. Happybytes ble grunnlagt i 2017 som et privateid selskap, og er dermed relativt nye i markedet. Tanken bak Happybytes var at fornøyde kunder forblir kunder, som vil si at de legger stor vekt på å gjøre kundene sine fornøyde.

Abonnement og priser

Happybytes tilbyr abonnementer både for privatpersoner og små bedrifter. For privatpersoner er det flere alternativer å velge mellom, slik at du kan finne det som passer best for deg. Alle abonnementene de tilbyr for privatpersoner kommer med fri taletid og SMS i Norge og EU/EØS. Abonnementet for små bedrifter inkluderer ubegrenset data.

Happybytes 2 GB

Dette abonnementet er for de som ikke bruker så mye data hver måned. Om du er usikker på hva du skal velge, kan dette være et godt sted å begynne. Her er det inkludert 2 GB per måned, og om det ikke er nok kan du kjøpe mer data til kun 19 kroner ekstra. Det du ikke får i dette abonnementet er rollover, så hvis du ikke bruker opp all dataen din hver måned mister du den. Dette abonnementet ligger på 178 kroner per måned.

Happybytes 10 GB

Abonnementet med 10 GB inkludert hver måned er kåret til det billigste med så mye data på markedet. Det er beregnet for deg som bruker litt mer data på månedlig basis. Om du skulle ønske litt mer én måned, for eksempel når du er på ferie, kan du også her kjøpe mer data til kun 19 kroner. Her får du imidlertid heller ikke data rollover, så om du ikke bruker 10 GB hver måned, vil overskuddet gå tapt. Dette abonnementet koster 198 kroner per måned.

1 om dagen

Dette abonnementet er litt annerledes enn det de fleste tilbyr. Her gir Happybytes deg 1 GB hver dag, som totalt gir 30 GB i måneden. Abonnementet er myntet på de som bruker mye data hver måned. Hvis du bruker mer enn din daglige 1 GB en dag eller to koster det ikke automatisk mer penger, men hastigheten din senkes til 40 kbit/s ut dagen når kvoten din er brukt opp. Når du får ditt neste påfyll med 1 GB allerede neste morgen, er hastigheten tilbake på topp. I tillegg kan du også kjøpe mer data for 19 kroner hvis du vil unngå å miste hastigheten ut dagen. Dette abonnementet koster 248 kroner i måneden.

Happybytes Fri Data +

Med Fri Data + får du fri databruk og fri hastighet opptil 108 GB per måned i Norge. I resten av EU får du 24 GB data per måned. Om du bruker opp de 108 GB som er inkludert i abonnementet, senkes hastigheten din her også. På denne måten kan du fortsatt bruke telefonen din uten å måtte betale mer, men da har du bare 3 Mbit/s. Det betyr at du kan surfe på nettet uten nevneverdige problemer, men ikke se filmer. Fri Data + koster 398 kroner per måned.

Dekning

Happybytes leier nettilgang av Telenor, som betyr at kundene har samme dekning som Telenor-kunder. I motsetning til andre selskaper som eies av Telenor, står de likevel fritt til å bestemme prisene sine selv, siden de er uavhengige av andre. Det betyr at de tilbyr både 4G og 5G hvor det er tilgjengelig.

Fordeler

-Mange abonnementer å velge mellom
-God kundeservice

Ulemper

-Litt vanskelig å forstå vilkårene til noen av abonnementene, og dermed velge det billigste alternativet som dekker alle behovene dine
-Ingen data rollover

Tjenester

Happybytes tilbyr ingen ekstra tjenester eller kundefordeler.


Annonselenke