Mycall


Annonselenke

Nøkkelinfo:

Data: 1 GB/mnd
Nettverk:Telia
Fart: Inntil 100 Mbit/s
Ringetid:Fri i Norge
SMS: Fri
Data rollover:Ja
Inkl. bruk i EU/EØS:Ja

Kontaktinfo:

Adresse: Brugata 1, Oslo

Nettsted: https://mycall.no/

Telefon: 06160

Åpningstider:

Mandag–lørdag: 10:00 til 18:00

Søndag: Stengt

Verden er blitt mindre, og vi reiser mye mer enn før. Uansett om du er på ferie, studietur eller har flyttet til et annet land, vil du holde kontakten med de hjemme. Det har Mycall i tankene. De selger mobilabonnementer med fordeler for de som vil ringe til andre land, ikke bare til andre personer i Norge.

Mycall startet opp i Norge i 2001, under navnet Lebara Mobile. I løpet av de neste 20 årene har de vunnet en pris for sitt integreringsarbeid, blitt kjøpt opp av Telia, og byttet navn til Mycall. Ikke nok med det; de var også de første som kunne tilby kundene sine ubegrensede samtaler i EU. I tillegg har de også lansert en app som blant annet lar deg kjøpe billige internasjonale minutter og data, og tilbyr kundeservice på flere språk.

Abonnement og priser

Mycall legger vekt på at kundene deres enkelt skal kunne ringe verden rundt, og dette reflekteres i abonnementspakkene deres. Hvor andre telefonleverandører gjerne deler inn abonnementene sine basert på alder og databruk, har Mycall valgt å basere det på hvor du ønsker å ringe.

Mycall EU+

Med dette abonnementet får du fri tale til både EU, Storbritannia, USA og Canada, i tillegg til Norge. Du velger selv hvor mye data du vil ha i abonnementet. De tilbyr også rollover, slik at du kan få brukt det du skulle ha til overs. I tillegg har de Roam like Home, som vil si at det ikke koster ekstra å bruke mobildata i EU, Storbritannia og Sveits. Den billigste pakken med 1 GB data koster 249 kroner per måned.

Mycall Global

Dette abonnementet er tilrettelagt for de som gjerne vil ringe til land i Afrika, Asia og Midtøsten. Her velger du hvilke land som er interessante for deg å ringe til fra en liste, slik at du ikke trenger å betale for noe du ikke bruker. Det billigste alternativet med Mycall Global, som inkluderer 1 GB, koster 249 kroner per måned. Dette inkluderer gratis SMS og MMS over hele verden, samt gratis ringetid i Norge.

Dekning

Siden Mycall ble kjøpt opp av Telia, har de vært en del av Telias nettverk i Norge. Det betyr at de kan tilby både 4G og 5G. 5G-nettverket er ikke landsdekkende enda, men på nettsidene til Mycall kan du sjekke hvilken dekning du får på din adresse ved å søke opp i dekningskartet.

Fordeler

-Gode tilbud for de som ønsker å ringe utenfor Norge
-Kundeservice på flere språk
-Ingen bindingstid

Ulemper

-Lite utvalg hvis du bare skal bruke telefonen til samtaler i Norge
-Hvis du kjøper abonnementet tilrettelagt for Norge, er det ingen data inkludert
-Litt vanskelig å navigere listen med alle landene du kan velge mellom med Mycall Global
-Ingen ekstra tjenester

Tjenester

Noen telefonleverandører tilbyr fordeler og tilleggstjenester, som for eksempel poeng på regningen eller strømmetjenester som Spotify. Mycall, på sin side, er langt mer fokusert på det internasjonale tilbudet sitt, og tilbyr ikke noe slikt.


Annonselenke