Norgesenergi


Annonselenke

Nøkkelinfo:

Data: 1 GB/mnd
Nettverk:Telenor
Fart: Inntil 100 Mbit/s
Ringetid:Fri
SMS: Fri
Data rollover:Ja
Inkl. bruk i EU/EØS:Ja

Kontaktinfo:

Adresse: Markens gate 34, 4612 Kristiansand

Nettsted: https://norgesenergi.no/mobil/

Telefon: 38 10 00 80

Åpningstider:

Mandag–fredag: 08:00–16:00

Lørdag og søndag: Stengt

I 1999 ble NorgesEnergi etablert som et lavprisselskap som utfordret de etablerte strømselskapene på pris og kundeservice. NorgesEnergi er i dag ett av Norges største selskaper med over 140 ansatte på lokaler i Kristiansand. De er mest kjent for å selge strøm til private og bedrifter, men nå tilbyr de også mobilabonnement til sine strømkunder. Det er Telenors nettverk som benyttes, som betyr at alle deres kunder har full Telenor-dekning i nesten hele landet.

Abonnement og priser

NorgesEnergi tilbyr to typer abonnement: for de over og under 30 år. Alle abonnementene inkluderer fri tale, SMS og MMS i Norge, Norden og EU/EØS, kommer helt uten bindingstid og med datakontroll. Hovedforskjellen på abonnementene er prisen, og hvor mange gigabyte som er inkludert.

Under 30

NorgesEnergi Ung-abonnementene inkluderer fra 0 GB til 15 GB data, og koster fra 79 til 325 kroner. I abonnementet er det inkludert full Telenor-dekning, Data Rollover, gratis bruk av BankID på mobil og en bursdagsgave som kunder får tilsendt på SMS på når de fyller år.

For alle

NorgesEnergi har delt sine abonnementer for alle inn i tre ytterligere kategorier: lite databruk, medium databruk og mye databruk. Kunder som bruker like data, kan velge mellom 0 GB og 2 GB data. Prisen ligger på 79 til 179 kroner. Medium data inkluderer abonnementer med 4 GB, 6 GB og 10 GB, og koster fra 249 til 319 kroner. Kunder som har behov for mye data, kan velge mellom 20 GB, 40 GB og ubegrenset mengde. Prisen er her 389 til 489 kroner. Alle abonnementene inkluderer Data Rollover, slik at ubrukte gigabytes overføres til neste måned.

Prisene gjelder for personer som er både strøm- og mobilkunde. Abonnementene koster 50 kroner mer for personer som kun er mobilkunder. Dette gjør det attraktivt å samle strøm og telefon hos samme leverandør, da prisene er konkurransedyktige med etablerte aktører.

Dekning

NorgesEnergi har avtale med Telenor, og alle deres mobilkunder får full Telenor-dekning i Norge. Telenor ruller i disse tider ut nytt 5G-nettverk som over tid skal overta for 4G-nettverket. Det er forventet at 5G skal bli tilgjengelig i hele Norge i løpet av første halvdel av 2024. For de områdene som ikke har 5G, er Telenors 4G og 4G+-nettverk tilgjengelig.

Fordeler

-Rimelige abonnementer for strømkunder
-Full Telenor-dekning inkludert 5G
-Fri tale og SMS i Norge, Norden og EU/EØS

Ulemper

-Kun billig for strømkunder
-Lite tilleggstjenester
-Kundeservice ikke tilgjengelig i helgen

Tjenester

NorgesEnergi er ikke en aktør som tilbyr mange tjenester til kundene utenom hva som er inkludert i mobilabonnementet. Det de tilbyr er Identitetsvakten og Utenlandspakke, som henholdsvis koster 59 og 149 per måned. Identitetsvakten overvåker og beskytter dine personlige data på nett. Om en kunde blir utsatt for ID-tyveri, vil NorgesEnergi bidra med økonomisk og juridisk bistand. Utenlandspakken er på sin side en tjeneste for kunder som ønsker å holde kontakt med personer i utlandet. Den inkluderer 500 ringeminutter og SMS fra Norge til over 40 ulike land.


Annonselenke