Plussmobil


Annonselenke

Nøkkelinfo:

Data: 1 GB per måned
Nettverk:Telenor
Fart: Inntil 100 Mbit/s
Ringetid:1 000 min
SMS: 1 000 min
Data rollover:Ja
Inkl. bruk i EU/EØS:Ja

Kontaktinfo:

Adresse: Karvesvingen 1, 0579 Oslo

Nettsted: https://www.plussmobil.no/

Telefon: 21897789

Åpningstider:

Mandag–fredag: 08–16

Lørdag: 10–14

Søndag: Stengt

Aller Media, som utgir mange kjente aviser og ukeblader over hele landet, har bestemt seg for å prøve seg på mobiltelefoner i tillegg. Plussmobil er deres mobilsatsing, og kommer med en smak av eiernes daglige bedrift. Siden de eies av ett av Norges største mediehus, får du også digital tilgang til masse lesestoff inkludert i abonnementet ditt.

Abonnementer og priser

Plussmobil har flere ulike abonnementer å velge mellom, slik at du skal kunne finne det som passer deg best. Ikke alle abonnementene kommer med gratis tale og SMS, men de har delt kategoriene inn slik at du kan finne abonnementene som tilbyr det uten vanskeligheter. Data rollover og gratis lesestoff på digitale plattformer er inkludert i alle abonnementene.

PlussMobil 1GB Basis

Dette er det billigste abonnementet som kommer med 1 GB data per måned. Inkludert i dette abonnementet får du fri bruk i EU, det har ingen bindingstid og kommer med 1 000 minutter taletid og SMS inkludert i prisen. Abonnementet koster 99 kroner per måned.

PlussMobil 8GB Basis

Dette abonnementet kommer med de samme fordelene som det forrige Basis-abonnementet deres. Inkludert taletid og SMS er det samme, og også her får du fri bruk i EU. Forskjellen er at med dette abonnementet får du 8 GB inkludert i prisen, og må betale 195 kroner i måneden.

Plussmobil 1 GB

Velger du dette abonnementet, får du også fri taletid og SMS i Norge. I tillegg får du 1 GB data inkludert i prisen. Bruker du det opp én måned, stoppes du automatisk fra å bruke mer. Slik er du garantert å ikke få en mye større regning enn forventet. Dette abonnementet koster 119 kroner per måned.

PlussMobil Fri Data Basis

Med Fri Data Basis får ikke bare fri tale og SMS, men du får også fri data hver måned. Her kan Plussmobil skryte av å ha det billigste fri data-abonnementet i Norge. Skulle du forlate Norge, har du 30 GB til bruk i EU og EØS inkludert i prisen. Dette abonnementet koster 379 kroner per måned.

Dekning

Plussmobil leier nettilgang av Telenor. De har derfor samme dekning som Telenor, og kan tilby 4G over nesten hele landet. I tillegg kan du få 5G tilgang der det er tilgjengelig.

Fordeler

-Gratis innhold fra Dagbladet Pluss
-Data rollover inkludert i abonnementene
-Gratis eMagasiner

Ulemper

-Dårlige nettsider
-Ikke gratis taletid og SMS inkludert i alle abonnementene

Tjenester

Det som kanskje skiller Plussmobil mest ut fra konkurrentene, er fordelene de tilbyr. Siden de eies av Aller mediehus tilbyr de gratis lesestoff til kundene sine.

Du får blant annet gratis innhold fra Dagbladet Pluss, Se og Hør Pluss, samt KK Pluss. Alt dette kan leses på telefonen din. Dersom du oppretter en Pling-bruker, kan du også lese alt ekstrainnholdet både på mobiltelefon, nettbrett og PC.

Sier du opp abonnementet ditt stopper Pling-brukeren din automatisk, slik at du ikke trenger å si den opp selv eller betale for det etter at du har byttet abonnement.


Annonselenke