Release


Annonselenke

Nøkkelinfo:

Data: 1 GB/måned
Nettverk:Telenor
Fart: Inntil 100 Mbit/s
Ringetid:Inkludert
SMS: Inkludert
Data rollover:Ja
Inkl. bruk i EU/EØS:Ja

Kontaktinfo:

Adresse: Aagaardsplass 2, 3211 Sandefjord

Nettsted: release.no

Telefon: 904 31 000

Åpningstider:

Mandag–Fredag: 09:00–16:00

Lørdag og søndag: Stengt

Det er ingen mangel på mobilselskap i Norge, men det er bare ett som selger utelukkende brukte mobiler. Release ble lansert sommeren 2020 som Norges første mobilselskap som utelukkende selger brukte mobiltelefoner. Ikke nok med det; de har abonnementer å selge med telefonene sine.

Grønnmobil, som lanserte Release, startet opp i 2011, og i dag drives de to selskapene som ett. Det betyr blant annet at de to selskapene har samme ledelse. Release kjøpte butikkjeden Teknikmagasinet i 2022, og har derfor mange butikker i både Norge og Sverige.

Abonnement og priser

Alle abonnementene til Release har fri tale, SMS og MMS inkludert i prisen. Dette inkluderer EU og EØS, men har egne priser for resten av verden. De tilbyr også data rollover i de fleste abonnementene, men ikke i alle. Abonnementene har ingen bindingstid, slik at du enkelt kan bytte mellom dem hvis behovene dine skulle endre seg.

Release 1 GB

Dette abonnementet kommer med 1 GB data inkludert i prisen, har data rollover, og passer bra for de som ikke bruker internett uten tilgang til Wifi så ofte. Om det ikke skulle holde én måned, kan du selvfølgelig kjøpe mer med en datapakke, men om det er noe til overs fra den ekstra datapakken vil ikke rollover-tilbudet gjelde. Dette abonnementet koster 129 kroner i måneden.

Release 3 GB

Med dette abonnementet får du 3 GB inkludert hver måned, i tillegg til data rollover. Om du for eksempel surfer en del, hører på musikk eller bruker FaceTime uten Wifi, passer dette abonnementet bra. Abonnementet Release 3 GB koster 189 kroner per måned.

Release 5 GB

Dette abonnementet passer bra for deg som bruker mye internett, uten at Wifi er tilgjengelig. Om du for eksempel strømmer TV-programmer og filmer uten Wifi, kan du trenge litt mer data. Her får du 5 GB inkludert per måned, samt rollover. Abonnementet Release 5 GB koster 219 kroner per måned.

Dekning

Hvis du er kunde hos Release, får du samme dekning som hos Telenor. Det betyr at du får full 4G-dekning i nesten hele Norge, og 5G-dekning i deler av Norge. Telenor har planer om å bygge ut 5G-nettverket sitt, slik at det er tilgjengelig i hele Norge i løpet av 2024.

Fordeler

-Lave priser
-Data rollover
-Bruk i EU og EØS inkludert i de fleste abonnementene

Ulemper

-Bruk i EU og EØS ikke inkludert i alle abonnementer
-Ingen ekstra kundefordeler
-Har ingen tjenester

Tjenester

Release har fokuset sitt på gjenbruk av brukte mobiler og lave priser, noe som er en fordel om du er kunde hos dem. Dette betyr dessverre at de ikke tilbyr noen tjenester utenom det helt essensielle. Det hadde ikke vært noe problem, hvis ikke det hadde vært for at de trekker oppmerksomheten mot det ved å skryte av det lille de tilbyr, som for eksempel rollover og tilbudet om å kjøpe datapakker.


Annonselenke