Talkmore


Annonselenke

Nøkkelinfo:

Data: 1 GB/mnd
Nettverk:Telenor
Fart: Inntil 100 Mbit/s
Ringetid:Fri
SMS: Fri
Data rollover:Ja
Inkl. bruk i EU/EØS:Ja

Kontaktinfo:

Adresse: Kanalveien 45, 5068 Bergen

Nettsted: https://talkmore.no/

Telefon: 915 09 915

Åpningstider:

Mandag–fredag: 08–17

Lørdag: 10–14

Søndag: Stengt

Telefonitjenesten Talkmore tilbyr mobilabonnement både for privatkunder og bedriftskunder i Norge, og har mange ulike abonnementer.

Telefoniselskapet startet i 2004, med ambisjonen om å tilby enkle mobiltjenester til en god pris. Telenor kjøpte imidlertid opp Talkmore i 2007, som gjorde at Talkmore kunne utvide tilbudet sitt. På denne måten kunne de tilby kundene sine Telenors mobildekning, men til en rimeligere pris. Etter 1. mars 2021 var det ikke lenger bare bedriftskunder som kunne benytte seg av tilbudene til Talkmore, da de slo de seg sammen med Dipper for å skape Talkmore Bedrift.

Abonnement og priser

Talkmores abonnementer er delt opp i ulike kategorier, for økt tilgjengelighet i henhold til blant annet alder og bruk. I tillegg har de egne tilbud for flere brukere i egne familieabonnement. Taletid, SMS og MMS i Norge er inkludert i prisene i alle abonnementene de tilbyr. Det samme gjelder i Storbritannia og EU.

For alle

Talkmore-abonnementet For alle betyr nettopp det; et abonnement tilgjengelig for alle, uavhengig av alder. Det billigste alternativet i denne kategorien med 1 GB koster 229 kroner i måneden. Deretter kan du velge mellom 2, 6, 8 15 og 25 GB til ulike priser, avhengig av dine behov og budsjett.

Det største og dermed dyreste abonnementet For alle koster fra 499 kroner i måneden, og gir deg ubegrenset data. Her kan du velge hvor mange Mbit/s du ønsker, som tilsvarer hastigheten på mobilnettverket ditt. Vær oppmerksom på at høyere hastighet vil gi høyere pris.

Under 30 år

For kunder under 30 år, tilbyr Talkmore en 15 % rabatt på alle abonnement tilgjengelig For alle. Dette abonnementet er tilgjengelig for alle nye kunder under 30 år. Det vil si at det rimeligste abonnementet med 1 GB data vil koste 195 kroner i måneden, mens den største datapakken vil koste fra 424 kroner i måneden.

Som ny kunde hos Talkmore vil du også motta 10 GB i velkomstgave, uavhengig av din alder og hvilket abonnement du velger.

For familie

Talkmore tilbyr også familiepakker for hele familien, hvor barn under 18 år får 30 kroner rabatt på abonnementer. Her kan dere velge hvor mange voksne og hvor mange barn det er i husholdningen, og dele datamengden mellom dere etter behov.

Dersom det er to voksne og to barn i familien, vil det rimeligste alternativet gi 3 GB for 589 kroner i måneden. Ubegrenset datamengde for samme mengde familiemedlemmer vil koste fra 1 459 kroner i måneden.

Dekning

Siden Telenor kjøpte Talkmore i 2007, har de full Telenor-dekning. Telenor er kåret til det beste og mest pålitelige i Norge fem år på rad, og tilbyr både 4G og 5G. 5G-nettverket er imidlertid ikke landsdekkende i 2023.

Fordeler

– Telenor-dekning, som er kåret til den beste i Norge
– Rimelige priser for alle behov
– Talkmore-appen gir full oversikt over forbruk, og lar deg administrere datafordeling i familieabonnement

Ulemper

– Ikke dekning i hele landet

Tjenester

Du kan også nyte godt av Talkmores tilleggstjenester, som ekstra Trumf-bonus og Cashpoints hos Norwegian som kan brukes til å kjøpe flybilletter fra flyselskapet. Dersom du verver en venn, vil begge få 500 kroner i avslag på neste faktura.

I tillegg til dette, kan du også bytte din strømtjeneste til Talkmore Strøm. Denne avtalen innebærer at du betaler spotpris fra Nord Pool time for time, i tillegg til et fast beløp på 49 kroner i måneden. Strøm-appen gir deg også god oversikt over ditt strømforbruk, samt tips til hvordan du kan spare.

Andre tilleggstjenester inkluderer mobilforsikring, samt sikkerhetstjenester som nettvern og barnemodus, eller ringe- og datapakker utland fra 99 kroner. Disse lar deg holde kontakten med venner og familie i utlandet til en rimeligere pris, eller bruke data selv når du er på ferie.


Annonselenke