XPLORA Mobil


Annonselenke

Nøkkelinfo:

Data: 1 GB/mnd
Nettverk:Telenor
Fart: 100 Mbit/s
Ringetid:Fri
SMS: Fri
Data rollover:Nei
Inkl. bruk i EU/EØS:Ja

Kontaktinfo:

Adresse: Nedre Slottsgate 80, 157 Oslo

Nettsted: https://xploramobil.no/

Telefon: 46282182

Åpningstider:

Mandag–fredag: 8–16

Lørdag og søndag: Stengt

Alle abonnementene til XPLORA Mobil skal passe for hele familien. Dette er noe de legger stor vekt på. XPLORA ble grunnlagt med et klart mål: å gi barn en trygg inngang til den digitale verden. Det oppnådde de med produkter spesiallaget for barn, og ved å gi de voksne full kontroll.

XPLORA lanserte sin første smartklokke for barn i 2016, og har siden blant annet blitt kåret best i test i TV 2 hjelper deg. I dag har de kontorer i Norden, Europa og USA, og er til stede i over 20 land. De har også lansert mobilabonnementer med den samme filosofien i tankene.

Abonnementer og pris

Alle abonnementene deres kommer med tjenesten Full Kontroll. Dette er en tjeneste som lar deg ha full oversikt over databruk, samt samtaler og meldinger til utlandet. Slik er du garantert at det ikke kommer noen ubehagelige overraskelser på regningen. Du kan aktivere Full kontroll på Min Side.

1 GB

Med dette abonnementet får du fri tale, SMS og MMS til bruk i Norge og EU. I tillegg får du også 1 GB data. Dette er abonnementet for deg som ikke bruker så mye data, og som er ganske gjennomsnittlig i bruken. Det koster 179 kroner per måned.

3 GB

Om du bruker telefonen litt mer uten å ha tilgang til WiFi, er dette et godt alternativ. Strømmer du musikk og videoer, kan du trenge litt ekstra data hver måned. Også dette abonnementet kommer med fri tale, SMS og MMS i Norge og EU, og koster 229 kroner per måned.

6 GB

Dette er abonnementet som XPLORA Mobil anbefaler. Også her får du fri taletid, SMS og MMS inkludert i abonnementet, i tillegg til 6 GB data hver måned. Dette inkluderer bruk i Norge og EU. Med dette er de fleste behovene dine dekket, og du trenger ikke å bekymre deg for å gå tom for data. Abonnementet koster 279 kroner per måned.

Dekning

XPLORA Mobil tilbyr kundene sine den samme dekningen som Telenor. Det betyr at du har tilgang til ett av de mest stabile nettverkene i Norge, og landsdekkende 4G-nettverk. 5G tilbys ikke til hele landet enda, men finnes mange steder.

Fordeler

-Full kontroll gir deg god oversikt over forbruket ditt
-Fri taletid, SMS og MMS inkludert i abonnementene

Ulemper

-Data rollover er ikke inkludert

Tjenester

XPLORA Mobil tilbyr ikke mange ekstra tjenester eller fordeler til deg som kunde, men de har noe å flagge med. Først er det Full Kontroll, som lar deg ha en fullstendig oversikt over eget forbruk, i tillegg til å følge med på regningene på nettet.

XPLORA har en app som heter Family Link. Med denne har foreldre muligheten til å beskytte barna sine på en måte som er vanskelig å finne andre steder. Her kan du for eksempel begrense barnets skjermtid, internettilgang, samt hvilke nettsider de skal ha tilgang til.

Det gir en økt trygghet for både barn og voksne når de yngste får sin første mobiltelefon. Appen kan lastes ned på Google Play og App Store.


Annonselenke